Profiel
J. Blazer's profielfoto

Blazer, J.

Geboortedatum:

21-08-1972

Diploma’s (Switch2Solar)

2021
Solar-Topfitter
2018
Solar-Specialist

Diploma’s & certificaten *

* Deze documenten zijn aangeleverd door de geregistreerde zelf. Solar-Register.nl is niet verantwoordelijk voor de waarborging van deze documenten.

Uitgelicht

iNORA installatietechniek is dé specialist uit Bussum om particulieren en kleine bedrijven te voorzien van financieel aantrekkelijke en duurzame oplossingen in de installatietechniek.

Denk hierbij aan energie-opwekking, verwarming, koeling, beveiliging en domotica, toegepast bij onder andere elektrotechniek, zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen.

iNORA installatietechniek kijkt graag met de klant mee naar mogelijkheden voor nieuwe installaties en kunnen de materialen voor u bestellen en installeren. iNORA installatietechniek houdt hierbij rekening met het milieu en de toekomstige generaties als duurzame partner. Naast het aanleggen van nieuwe installaties, ondersteunen wij ook bij het onderhoud en de reparatie van installaties, al dan niet door ons geïnstalleerd. Tevens biedt iNORA installatietechniek de mogelijkheid om diverse keuringen uit te voeren.