Profiel

Vruggink, L.A.J.

Geboortedatum:

15-11-1983

Diploma’s (Switch2Solar)

2024
Storage-Specialist
Uitgelicht

Bouwkeur Groep BV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich kenmerkt door innovatie op het gebied van duurzaamheid.

Wij zijn een groothandel PLUS voor duurzame energie. We hebben ruime ervaring op het gebied van gekoppelde en autonome zonne-energiesystemen. Wij nemen onze klanten graag alle zorg uit handen, door ook de administratieve rompslomp omtrent de aanschaf, subsidieaanvragen en dergelijke voor onze rekening te nemen.

Wij staan garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en leveren alles omtrent (gerelateerde) zonne-energiesystemen, warmtepompen en we bieden bovenal:

  • Technische ondersteuning bij projecten door middel van berekeningen of presentaties bij u en/of uw klant.
  • Volledige installatieservice. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om een duurzaam systeem te plaatsen dan kan dit gedaan worden door een van onze eigen installatieteams.
  • Ondersteuning achteraf. Wij fungeren als officieel servicepunt voor alle door ons geleverde producten. Eventuele defecten en/of problemen lossen wij zo nodig direct op via de leverancier.
  • Verkoopondersteuning. We hebben altijd demonstratiematerialen beschikbaar en benodigde datasheets in de betreffende huisstijl.

Bouwkeur Groep BV doet méér dan het leveren van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. We denken mee en bieden een totaaloplossing om u en uw klanten een energiezuinige én energiezonnige toekomst te bieden.