Profiel

Vermue, S.J.

Geboortedatum:

17-03-1984

Diploma’s (Switch2Solar)

2020
Solar-Specialist
2020
Solar-Topfitter

Certificaten (Switch2Solar)

2020

Diploma’s & certificaten *

* Deze documenten zijn aangeleverd door de geregistreerde zelf. Solar-Register.nl is niet verantwoordelijk voor de waarborging van deze documenten.

Uitgelicht

PV PAS

Onze missie:
Wij streven ernaar om het eerste aanspreekpunt te zijn in geval van projectontwikkeling voor grootschalige zonne-energie projecten. Installateurs, investeringsmaatschappijen, banken en overheidsinstanties kunnen bij ons terecht als het gaat om service en advies. Wij richten ons op integere, duurzame relaties en gelden als kennisinstituut voor zonne-energie. Onze missie dragen wij uit met de 3 pijlers: Projectmanagement, Advies en Service.

Onze pijlers:
Projectmanagement
Wij zijn omtrent projectmanagement hét aanspreekpunt voor grote zonne-energieprojecten in Nederland. Dit realiseren wij door ons in te zetten voor de klant op het gebied van inkoop, projectengineering en ondersteuning in de projectleiding.

Advies
PV PAS is dé vraagbaak omtrent zonne-energie advies in Nederland. Wij bieden advies op het gebied van zonne-energie systemen, de juiste fabrikanten voor constructies, financieringsvormen voor zonne-energieprojecten, (hybride) batterijsystemen, verduurzamingstrajecten, reiniging en onderhoud van zonne-energie installaties en nog veel meer op het gebied van verduurzaming.

Service
Service staat hoog in het vaandel bij ons, daarom streven wij ernaar om tot de top 3 van beste serviceorganisatie op het gebied van zonne-energie in Nederland te behoren. Onze service dragen wij uit als vooraanstaande service onderneming voor zonne-energie in Nederland. Wij brengen problemen aan het licht en lossen deze op met onze medewerkers, kennis en ervaring. Tevens bieden wij voor meerdere omvormerfabrikanten servicecontracten aan. De service omvat het uitwisselen van omvormers en adhoc storingsdiensten. Ook bieden wij scherpe onderhouds- en reinigingscontracten aan.