Profiel
S.P. Stoop's profielfoto

Stoop, S.P.

Geboortedatum:

01-12-1981

Diploma’s (Switch2Solar)

2015
Solar-Specialist

Certificaten (Switch2Solar)

2015
Solar-Economics
Uitgelicht

Kenter laat energie werken. Dat doen we met betrouwbare meetdiensten en innovatieve energievoorzieningen voor grootzakelijke klanten.

Zelf duurzame energie opwekken met bijvoorbeeld zonnepanelen levert veel voordelen op. Denk aan terugleververgoeding en overheidssubsidies zoals SDE+ subsidie. Wilt u hier gebruik van maken? Dan heeft u onder andere een Brutoproductiemeter nodig, en een Erkend Meetbedrijf om deze te installeren. Kenter regelt dit voor u.

Alle energie die u verbruikt, opwekt en teruglevert is terug te zien in ons gratis online portal Meetdata.nl. Hiermee heeft u inzicht in uw energieverbruik en kunt u gerichter sturen op besparing.

Mogelijk heeft u ook een Transformatorstation nodig, omdat u een project heeft van meer dan 160kW. Kies dan voor een Transformatorstation van Kenter. Wij helpen u graag met het vinden van een station dat past bij de energiebehoefte van uw organisatie. Bij Kenter heeft u de keuze uit diverse soorten Transformatorstations. Wij ontwerpen, berekenen, realiseren, onderhouden en beheren de middenspanningsinstallatie- en netwerken voor u.

Ga voor meer informatie naar onze website www.kenter.nu of neem contact op via 088-1911555.