Profiel

Bal, W.

Geboortedatum:

17-06-1975

Diploma’s (Switch2Solar)

2019
Uitgelicht

“Met onze expertise en ervaring geven wij een eerlijk en betrouwbaar advies van ontwerp tot installatie van zonne-energie systemen voor de particuliere en de zakelijke markt”

Over Opgewekt
Opgewekt is in 2013 opgericht door Rob van der Hulst en Mark Pellemans. Rob heeft een bouwkundige achtergrond en was al enige tijd actief in de zonnepanelen wereld voor dat Opgewekt werd opgericht. Mark heeft een commerciële achtergrond en is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering binnen Opgewekt. Wij werken voornamelijk in de regio Zuid-Holland. Voor grotere projecten werken we echter landelijk.

Activiteiten
Opgewekt heeft zeer ruime ervaring op het gebied van advies, levering en montage van zonnepanelen. Met onze kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij lange garanties bieden. Bij ons ontvangt u altijd een advies op maat en zullen we u altijd eerst op uw locatie bezoeken om de situatie ter plekke te bekijken. Hierdoor zullen we nooit meerwerk kosten rekenen. Wij hebben eigen monteurs in dienst. Al onze systemen kunnen gemonitord worden op smartphone, tablet of computer. Op deze meeste daken kunnen wij zonnepanelen plaatsen en we leveren ook indak-systemen. Onze klanten zijn particulieren, zakelijk, VVE’s en sportverenigingen. Daarnaast verkopen en installeren we ook laadstations voor elektrische voertuigen.